Magazines / Nr 01 2019

Nr 01 2019

Terwijl de natuur inslaapt, houdt Greenpro u wakker

Met gepaste trots stellen we u ons eerste nummer van Greenpro voor. Via dit nieuwe platform willen we de groenprofessional volop informeren en inspireren. Met een grote variëteit aan artikels en bijdragen rond actuele thema’s en machines of evoluties die uw job als vakman makkelijker en productiever kunnen maken.

In deze eerste editie hebben we voor u veel productinformatie gebundeld maar snijden we ook onderwerpen aan als de bedreigde bijenpopulaties, de grote nood aan natuurlijke vijvers, de opmars van de accu machines, de voordelen van composteren, nieuwe visies op stadsgroen en stadsbomen, bloemenweides, minder gekende plantensoorten en hedendaags straatmeubilair. Verder hebben we het over software voor de groensector, over huurformules voor machines, nieuwe toepassingen met beton, het draineren van groendaken, pleinen en terrassen, tuinomheiningen in aluminium… Over dit en nog veel meer leest u alles in deze editie.

Onze journalisten sprokkelen voor u de laatste nieuwtjes bij elkaar en gerenommeerde experten brengen u met hun visie tot nieuwe en verfrissende inzichten. Dit alles kadert alvast in onze intentie om met Greenpro het beste en meest relevante magazine voor de groenprofessional in België en Nederland neer te zetten.

Nu de winter voor de deur staat en een rustiger periode aanbreekt, kunt u dankzij Greenpro een pak nieuwe ideeën opsteken die u volgende lente en volgend plantseizoen in de praktijk kunt omzetten. Zo houdt Greepro u wakker en alert terwijl de natuur eventjes inslaapt.

Wenst u nog meer nieuws heet van de naald, dan kan u ook onze online versie raadplegen die bijna dagelijks geüpdatet wordt. Het spreekt voor zich dat we ook uw feedback op prijs stellen. Deze kan Greenpro in de toekomst enkel maar beter en relevanter maken. Veel leesplezier!

Veel leesplezier!

Philip Doutreligne

Ik wil graag een proefexemplaar of abonnement.

Ik wil graag een: