Laurica Plants

Een vaste waarde voor kwaliteitslaurier!

Familiebedrijf Laurica-plants is internationaal marktleider in kwaliteitslaurier. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij de hoge en uniforme kwaliteit van zijn laurierbomen. Laurica-plants heeft een uitgebreid aanbod en is een vaste waarde op internationale plantenbeurzen. Het bedrijf is niet alleen gekend voor zijn kwaliteitslaurier maar ook voor zijn uitstekende service aan groothandels, tuincentra en tuinarchitecten.

Kwaliteit

Laurica-plants staat garant voor kwaliteit. Alle laurieren worden in eigen kwekerij opgekweekt vanuit stek. Planten groeien daardoor traag en gelijkmatig op, waardoor ze ook beter hun vorm behouden. Ze gedijen goed in pot en laten zich uitstekend in vorm snoeien. Dit zorgt voor een hoge en uniforme kwaliteit aan Laurus nobilis (laurier) en andere wintergroene planten.

Certificaat

Bij Laurica-plants worden alle laurierbomen jarenlang doorgekweekt. Ze krijgen een voortreffelijke verzorging en worden vakkundig in vorm gesnoeid. Een laurierboom van Laurica-plants draagt trots het oranje Laurica certificaat. Dit certificaat biedt verzorgingstips en garandeert de kwaliteitscontrole op het groei- en cultiveringsproces.

Ervaring

Laurica-plants is een solide familiebedrijf. De knepen van het vak worden van generatie op generatie doorgegeven. Naast die jarenlange ervaring is er ook oog voor de toekomst. Innoverende en milieuvriendelijke kweekmethoden evenals vooruitstrevende mechanisatie zorgen mee voor de gelauwerde kwaliteitsnormen, waar Laurica-plants bekend voor staat.

Contact

Het aankopen bij Laurica-plants verloopt stipt, betrouwbaar en met een uitstekende service. De verkoop kent een piek in het voorjaar maar kan ook het hele jaar door.

Verkoop: Elie en Marian Devisch-Maenhoudt

Laurica-plants NV, Zomerweg 20, 8490 Jabbeke, Belgium

T +32 (0)50 81 17 43

E info@laurica.be

Laurica Plants

Bezoekadres:
Zomerweg 20
8490 Jabbeke
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Zomerweg 20, 8490 Jabbeke
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
DLV Studie en adviesbureauEcoflora