Formino

Innovative garden products

Formino ontwerpt en produceert aluminium tuinafsluitingen, op maat. Onze tuinafsluitingen zijn het toonbeeld van architecturaal design. Het doordachte ontwerp in combinatie met de bewuste materiaalkeuze zorgt voor een snelle installatie en een duurzaam resultaat. Geniet van een onderhoudsvrije tuinafsluiting, die door de ruime keuze aan afmetingen en kleuren past bij elk type woning.

Hello design

Great taste

Houdt u van strak? Of mag er wel wat speling in zitten? Ga voor een volledig aluminium design of combineer het met padoek, een houtsoort die qua duurzaamheid absoluut kan tippen aan aluminium.

Great size

Geen enkele tuin heeft standaardafmetingen, waarom zou de omheining die dan moeten hebben? Maatwerk troef bij onze aluminium tuinafsluitingen. U kiest de hoogte en de breedte. En denk gerust groots! Kies voor matching bloembakken om er een prachtig geheel van te maken.

Great colour

De kleur kiest u zelf. Het aluminium kunnen we poederlakken in elke mogelijke RAL-kleur. Bepaal dus gerust zelf welke kleur u het liefste ziet en wat het beste past bij uw woning. Uiteraard geeft uw tuinaannemer hier ook graag advies over.

Privacy please

Onze tuinafsluitingen zijn niet enkel solide en winddicht, ze zorgen ook voor de nodige privacy. Vergeet inkijk van nieuwsgierige buren of voorbijgangers, de schermen houden het privé.

Goodbye maintenance

Maintenance free

Zeg schuren, oliën of schilderen maar gedag. Bij aluminium kunt u rustig achteroverleunen. Dit uiterst duurzame materiaal is enorm sterk en vuilafstotend. Het is bovendien gerenommeerd voor zijn onderhoudsvriendelijkheid. De aluminium tuinafsluitingen, windschermen en bloembakken worden gepoederlakt om onderhoud tot een sporadische wasbeurt te reduceren.

Durable material

Aluminium heeft een lange levensduur doordat het bestand is tegen weer en wind. Het is absoluut roestvrij. De ideale materie voor een duurzame tuinafsluiting.

Recycle-proof

Aluminium kan perfect worden gerecupereerd. Het is een materiaal dat nooit verloren gaat, wat wil zeggen dat u er achteraf nog een mooi prijsje voor krijgt.

Think fast

Onze partner-aannemers plaatsen de aluminium tuinafsluiting in één dag. De opbouw wijst zichzelf uit. Ons installatiesysteem werd zodanig gefinetuned dat de verschillende panelen in geen tijd in elkaar gehaakt worden.

Belgisch fabricaat

Aluminium tuinafsluitingen van Formino zijn 100% Made in Belgium. We produceren alles zelf van begin tot eind. Daardoor hebben we een dichte kijk op de afgeleverde kwaliteit.

Formino

Bezoekadres:
Noordlaan 16
8520 Kuurne
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Noordlaan 16, 8520 Kuurne
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Formino

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Formino. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.