Donat van der Horst

D.B. van der Horst B.V. is al 50 jaar de exclusieve importeur van het merk Tielbürger in de Benelux en Frankrijk. Het bedrijf is opgericht door de destijds achttienjarige Donat van der Horst.  Hij is samen met de productontwikkelaars van Tielbürger machines gaan bedenken waarnaar vraag was in de groensector. Vanuit die samenwerking ontstond de veegmachine waarmee Tielbürger in de wereld marktleider geworden is. Het dna van D.B. Van der Horst B.V. is sindsdien verstrengeld met dat van Tielbürger. Tielbürger is het enige merk dat deze importeur en leverancier voert en is daardoor een specialist bij uitstek. Het Duitse A-merk is ruim 65 jaar een begrip in het groenonderhoud. Tielbürger producten zijn technisch doorontwikkeld en zeer duurzaam. Goed gereedschap is het halve werk. Daarom zijn de Tielbürger producten zo gewild: omdat ze goed zijn. De machines zijn sterk, solide en betrouwbaar. Daarmee wordt zwaar werk een fluitje van een cent.

De levering van de machines vindt uitsluitend plaats via geselecteerde dealers waar ook reparatie en onderhoud wordt gepleegd.

Donat van der Horst

Tielbürger Sales office France-Benelux
Bezoekadres:
Loostraat 58
6924 AH Loo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Loostraat 58, 6924 AH Loo
      [titel] => Tielbürger Sales office France-Benelux
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Donat van der Horst

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Donat van der Horst. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.