Boomkwekerij Ebben

Boomkwekerij Ebben is sinds 1862 actief als producent van bomen en andere beplanting voor de realisatie van groenprojecten. Vanuit onze visie op groen en het kweken van bomen geven we identiteit aan de woon-, werk- en leefomgeving, creëren we sfeer en dragen we bij aan de biodiversiteit. Met een veelzijdige en bijzondere collectie bomen en heesters voor elke denkbare toepassing weten we ook uw groenproject te transformeren tot een buitenruimte van formaat. Daarnaast draagt Boomkwekerij Ebben als kennispartner bij aan een brede kijk op duurzame, groene toepassingen in de openbare ruimte.

Ebben is gespecialiseerd in meerstammige bomen, klimbomen, laan- en parkbomen, karakteristieke bomen en solitair heesters. Op onze kwekerij kweken we bomen in alle soorten, vormen en maten, van kleine heesters tot parkbomen met een stamomvang van maar liefst één meter vijftig. Bij Boomkwekerij Ebben vindt u ongetwijfeld de juiste selectie, in het gewenste formaat en aantal om uw groenwensen optimaal in te vullen.

Boomkwekerij Ebben

Boomkwekerij Ebben B.V.
Bezoekadres:
Beerseweg 45
5431 LB Cuijk
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Beerseweg 45, 5431 LB Cuijk
      [titel] => Boomkwekerij Ebben B.V.
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Boomkwekerij Ebben

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Boomkwekerij Ebben. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.