bia

BIA

BIA Belgium verdeelt hoogkwalitatieve machines voor grondverzet, constructie, sloop, steengroeven, recyclage en energievoorziening.  Het bedrijf is exclusief invoerder van o.a. Komatsu, Metso en Portafill. BIA biedt haar klanten een totaalaanbod van verkoop, verhuur, service, financiering en projectbegeleiding op maat. BIA Belgium maakt deel uit van de BIA Group die actief is in de Benelux en 20 Afrikaanse landen en meer dan 1300 werknemers telt. De onderneming werd opgericht in 1902 en is nog steeds in familiale handen.

BIA Belgium heeft 3 vestigingen: de hoofdzetel in Overijse en de Service Centers in Fleurus en Izegem. De compacte machines (tot 12 ton) worden verdeeld via een netwerk van een 20-tal Utility Partners verspreid over het hele land. Als solution provider levert BIA haar klanten diverse innovatieve diensten die bijdragen om de Total Cost of Ownership zo veel mogelijk te beperken.

BIA

BIA Belgium
Bezoekadres:
Rameistraat 123
3090 Overijse
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Rameistraat 123, 3090 Overijse
      [titel] => BIA Belgium
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan BIA

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar BIA. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.