NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Reesink Turfcare BE gestart in België

Reesink Turfcare BE gestart in België

Vanaf 1 oktober 2019 zal Reesink Turfcare BE de distributie van TORO, Club Car, Imants, LMTrac en Keckex in Belgie en Luxemburg verzorgen. Reesink Turfcare BE is daarmee de specialist voor machines voor greenkeeping van golfbanen en sportveldenbeheer, het onderhoud van park of bos, openbaar groen en de verzorging van campings of evenementen terreinen. Het bedrijf is gevestigd in Wetteren.

Reesink Turfcare BE biedt niet alleen een zeer uitgebreid machinepark en productassortiment, maar verleent ook adequate service. In de goed uitgeruste werkplaats met een uitgebreid onderdelenmagazijn of met gecertificeerde dealeronderhoudsbedrijven, worden reparaties uitgevoerd.

Door machines en gereedschap vakkundig en met regelmaat te onderhouden en te voorzien van originele onderdelen, worden lage kosten, duurzaam gebruik en korte reparatietijd gegarandeerd. Alles is erop gericht om het leven van de klant zoveel mogelijk te vergemakkelijken tijdens de levenscyclus van een machine. Van de financieringswijze tot ondersteuning bij zaken als onderhoudsplanning en onderhoud. De slogan “We take care of your green” is dan ook niet voor niets gekozen.

Op www.reesinkturfcare.be is meer informatie te vinden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details