Adverteren

Adverteren in het vaktijdschrift GREENPRO

GREENPRO is hét integrale platform voor groenprofessionals betrokken bij het ontwerp en de realisatie van tuinen, uitvoering en ontwerp openbare groenvoorziening en vergroening van de buitenruimte.

Veelzijdig en toonaangevend

Met GREENPRO heeft u een platform om uw nieuwste ontwikkelingen uitgebreid, snel en voordelig te communiceren. Het is geen vaktijdschrift voor een beperkte doelgroep of interessegebied. Integendeel, het is hét onderscheidende medium voor de professional, die betrokken is bij beheer, ontwerp en realisatie van openbare groenvoorziening en vergroening van de buitenruimte.

Hoogwaardige vakinformatie

De vakman en -vrouw wordt geïnformeerd over alle belangrijke vakinfor- matie; productnieuws, techniek, design, regelgeving, trends, onderzoeken. De kernactiviteit en doelstelling van GREENPRO is dus om kwalitatief hoog- waardige vakinformatie te leveren.

Gericht, stijlvol en vooral doeltreffend

De basis is uw commerciële uiting, eventueel aangevuld met een prachtig vormgegeven, redactioneel artikel. Samen met u, schrijft de redactie van GREENPRO een vakinhoudelijk, informatief artikel over de toepassing van uw product en/of dienst in een recent project. Een artikel dat de betrokkenen in uw branche aanspreekt én dat aansluit op hun belevingswereld. Deze zo- genaamde ‘branded content’ wordt in ons vaktijdschrift en via onze digitale kanalen verspreid aan lezers in de branche.

GREENPRO op de meest effectieve wijze inzetten

Ook u kunt uw bedrijf en producten op aantrekkelijke en professionele wijze pre- senteren aan uw (potentiële) doelgroep. GREENPRO is de kern, de plek, waar al- les samenkomt. Wellicht dat ook u als producent en/of leverancier, uw bedrijf of organisatie op sprankelende wijze wilt etaleren. Benader de markt op gerichte, stijlvolle en vooral effectieve wijze met GREENPRO. Binnenkort nemen wij contact met u op om het een en ander door te nemen en eventueel toe te lichten. Laat uw gedachten alvast eens gaan over de wijze waarop u zich wilt presenteren.

Vul hieronder uw gegevens in om de mediakaart te downloaden

 


Online aanleveren
Het is mogelijk uw advertentie online bij ons aan te leveren via:
www.wetransfer.com stuur deze naar traffic@louwersmediagroep.be
Wilt u vermelden welk tijdschrift en nummer het betreft?